CustomerSurvey voor onafhankelijke klantenbeoordelingen

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
Wachtwoord vergeten?
Klik hierNederlands 

Veel gestelde vragen

| Vragen over onze diensten | Vragen over het product |

Vragen over onze diensten
Wat doet Customer Survey?

Wij bieden voor onze klanten een review management platform dat klantwaarderingen en klantbeoordelingen verzamelt en deze presenteert op hun website. Door aktief hun klantenreviews te volgen kan diit hun businesses in sales, bezoeken en leads met meer dan 20% verhogen.

 
Hoe werkt ons surveysysteem?

CustomerSurvey zorgt er voor dat de klanten van u benaderd worden voor het invullen van een aantal vragen. De antwoorden worden via een geautomatiseerd emailsysteem door ons verzameld en in een database opgeslagen. Vervolgens voorzien we onze klanten van hulpmiddelen om deze gegevens te presenteren op hun website.

 
Wat is social proof?
In Wikipedia wordt social proof als volgt beschreven:

"Social proof, also known as informational social influence, is a psychological phenomenon where people assume the actions of others reflect correct behavior for a given situation. This effect is prominent in ambiguous social situations where people are unable to determine the appropriate mode of behavior, and is driven by the assumption that surrounding people possess more knowledge about the situation".

Met andere woorden bezoekers zijn eerder bereid te kopen als ze weten dat anderen dat ook doen en dat ook achteraf bevestigen via een oordeel of opmerking.
 
Waarom is het van belang dat mijn zaken beinvloed worden door klantbeooordelingen en -reviews?

Klantbeoordlingen zijn erg krachtige vormen van social proof. Als een bedrijf klantbeoordelingen aan haar website toevoegt, zal dat de conversiefactor van de website met meer dan 20% doen toenemen.

 
Moet ik hiervoor programmeerkennis hebben?

Nee. Het meest technische deel van ons product is het toevoegen van een certificaat of beoordelingslink op uw website, hetgeen slechts  een klein stukje HTML-code is. Meestal kan dit door een van uw medewerkers of de webmaster gedaan worden. Indien gewenst kunnen wij dit voor u verzorgen. Een email naar support@customersurvey.nl is dan voldoende!

 
Hoeveel kost het?
We bieden een vrije 14 daagse try-out aan. Wij maken onderscheid in het aantal orders waarvoor een review gedaan moet worden per maand. Zie daarvoor op de pagina Prijzen. Er zijn geen langdurige verplichtingen. U kunt het ten alletijde beeindigen zonder opgaaf van redenen.
 
Hoe start ik?
Heel eenvoudig door u hier aan te melden. Wij vragen daarbij een aantal gegevens, die u op het aanmeldingsformulier invult en daarna bent u binnen 24 uur up en running.
U kunt zich aanmelden zonder proef account of via een proef account.
 
Wat kan ik tijdens de proefperiode
Tijdens de proefperiode kunt u gebruik amken van alle funkties binnen het systeem. Ook zorgen we er voor dat er bij de start beoordelingen kunnen worden verstuurd naar uw klanten. Kortom u krijgt een volledig beeld van de mogelijkheden van het systeem
 
Hoe is de support geregeld tijdens de proefperiode
In de proefperiode helpen we u met raad en daad om ons gezamenlijk project tot een succes te maken. Wij zorgen o.a. er voor dat u al een soort vliegende start kunt maken met individuele reviewaanvragen of een complete upload van mailadressen van klanten uit het recente verleden, die u om een beoordeling wilt vragen. Ook kunt u telefonisch vragen stellen bij onze helpdesk.
 
Hoe ga ik verder na de proefperiode
Na de proefperiode overleggen we met u welk product het best bij u past en zorgen dan voor de definitieve installatie ervan.
 
Wat zijn de kosten tijdens de proefperiode?
Aan de proefperiode zijn geen kosten verbonden
 
Hoe veilig zijn mijn gegevens
Uw gegevens worden op onze servers opgeslagen die 24 uur per dag gemonitored worden en die voorzien zijn van de laatste beveiligings updates.
 
Waar blijven mijn gegevens als ik geen klant meer ben?
Alle gegevens kunnen altijd opgevraagd blijven worden, zolang u de widget op de site heeft staan. Alleen komen er geen nieuwe reviews meer bij.
Tegen een geringe vergoeding kunnen we u ook een CVS-bestand aanleveren met alle reviews daarin.
 
Hoe vindt de afrekening plaats?
Wij factureren u maandelijks op basis van het product waarvoor u heeft gekozen. Maandelijks kunt u dat ook wijzigen. Hiervoor kunt u een automatische incasso afgeven of u betaalt gewoon per bank.
Terug naar boven
Vragen over het product
Staan wij straks bovenaan in Google zoekresultaten?
Helaas, dat kunnen wij niet garanderen. Google hanteert haar eigen regels en daar hebben we geen invloed op. Wel houden wij in de gaten hoe Google werkt en zullen er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat in de zoekmachine te realiseren.
 
Hoe is de contractduur geregeld?
Na een eventuele proefperiode gaat het contract in voor minimaal 6 maanden. Daarna kunt u het opzeggen per maand tegen het einde van de maand.
Terug naar boven


Heeft u vragen?

kijk hier op onze

veel gestelde vragen

of

bel ons:
 
06 13 61 88 98
 
 
Voordelen
  • meer omzet
  • opvallend in Google
  • meer tevreden klanten
  • meer kwaliteit

lees meer

Onze diensten
  • klantenfeedback
  • statistieken
  • kwaliteitsmeter op uw website
  • kwaliteitsmeter in Google zoekresultaten

   lees meer


Klanten met hoge scores
 Disclaimer - FAQ - Sitemap - Contactinfo - Survey-procedure - Privacy - Algemene voorwaarden