CustomerSurvey voor onafhankelijke klantenbeoordelingen

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
Wachtwoord vergeten?
Klik hierNederlands 


Privacy

 
Hoe gaat CustomerSurvey om met mijn persoonlijke gegevens?

Vertrouwelijk
CustomerSurvey respecteert de privacy van u als bezoeker op onze site en zorgen ervoor dat wij de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk behandelen.

Bezoeken website
U kunt onze website bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent of welke informatie dan ook over uzelf prijs te geven. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u vragen om bijvoorbeeld met u te corresponderen, uw aanvraag te verwerken of een inschrijving te kunnen verwezenlijken.

Hoe gebruiken we informatie?
We zullen u altijd laten weten hoe we deze informatie gebruiken. CustomerSurvey stelt deze gegevens onder geen beding zonder uw toestemming beschikbaar aan derden, behalve:

1.als CustomerSurvey hier wettelijk toe verplicht wordt;
2.als dit noodzakelijk is om de rechten van de gebruikers van CustomerSurvey diensten of om de rechten van CustomerSurvey te beschermen.

Hoe gaan we om met bezoekgegevens?
Om onze site te kunnen beoordelen worden gegevens geregistreerd over o.a. het aantal, tijdstip en duur van uw bezoek. Zolang u daar zelf geen actie op onderneemt, zijn deze gegevens bekend bij ons. I.v.m. de nieuwe cookiewet zal Google Analytics worden gebruikt voor het verzamelen van anonieme bezoekgegevens.

Uw gegevens bij offerteaanvragen en acties
Als u reageert op een offerte of een actie, vragen wij uw naam, adres en e-mailgegevens en andere gegevens. Deze gegevens worden gebruikt om uw offerteaanvraag te kunnen behandelen, de actie uit te voeren en om de reacties op de actie te meten.

Hoe gaat CustomerSurvey om met veiligheid en kwaliteit?
We beschermen de kwaliteit en integriteit van uw persoonlijke informatie en zullen zo snel mogelijk aan uw verzoek tot correctie van onjuistheden in uw persoonlijke informatie voldoen.

Links naar andere websites
Onze site bevat links naar andere websites. Deze sites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar CustomerSurvey accepteert geen verantwoordelijkheid voor de privacy reglementen en/of de inhoud van deze sites.
 


Heeft u vragen?

kijk hier op onze

veel gestelde vragen

of

bel ons:
 
06 13 61 88 98
 
 
Voordelen
  • meer omzet
  • opvallend in Google
  • meer tevreden klanten
  • meer kwaliteit

lees meer

Onze diensten
  • klantenfeedback
  • statistieken
  • kwaliteitsmeter op uw website
  • kwaliteitsmeter in Google zoekresultaten

   lees meer


Klanten met hoge scores
 Disclaimer - FAQ - Sitemap - Contactinfo - Survey-procedure - Privacy - Algemene voorwaarden