CustomerSurvey voor onafhankelijke klantenbeoordelingen

Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 
Wachtwoord vergeten?
Klik hierNederlands 


Onze voordelen

Zoekresultaten pagina 1 met reviewsErvaringen van anderen over een product, dienst of bedrijf zijn al jarenlang belangrijke gegevens voor consumenten en tellen – zeker online - zwaar bij het kiezen van een product of dienst.

Google speelt hier op in. Google wil de beste gebruikerservaring bieden en de meest relevante resultaten vertonen. Gebruikers staan dus centraal. Daarom toont Google in haar organische zoekresultaten tegenwoordig ook reviewresultaten middels “sterretjes” die afkomstig zijn van klantbeoordelingen, zodat gemakkelijker een keuze kan worden gemaakt uit alle zoekresultaten. Deze klantbeoordelingen dienen dan uiteraard wel op uw site aanwezig te zijn.
Hiervoor kunnen wij zorgen.
 

 

Bovenaan in de organische zoekresultaten en beter opvallen in Google

Zoals in bovenstaande afbeelding te zien, valt het zoekresultaat met de sterretjes meer op dan de overige zoekresultaten. Ook staat het hoog in de lijst van resultaten onder de betaalde Google Ads. Tegenwoordig zoekt iedereen via Google naar zijn of haar producten of diensten en dus is het van belang bovenaan te staan in deze lijst. Bovendien geeft een goede beoordeling vertrouwen en dus zal die eerder op een dergelijke link klikken.

Hoe kan uw bedrijf hiervan profiteren

De “sterretjes” van de klantbeoordelingen op de site van deze link worden door Google overgenomen in de zoekresultaten. Omdat de CustomerSurvey beoordelingen via de widget op uw site worden geplaatst, zijn ze voor Google zichtbaar en worden dus getoond.
 
Bedrijven, die gebruik maken van ons reviewsysteem profiteren zo van de hoge ranking van CustomerSurvey in Google. De consument kan via de certificaatpagina op onze site doorklikken naar uw bedrijfspagina en kan direct contact met u opnemen, uw reviews lezen of direct per e-mail een afspraak maken, reserveringen doen of een offerte bij u aanvragen.
Hoe je ervoor zorgt dat de consument op deze pagina voor uw bedrijf kiest? Simpel: maak in eerste instantie gebruik van de gratis aanbieding van een van onze producten, waardoor u een certificaatpagina op onze site krijgt.

Door middel van de kwaliteitswidget van CustomerSurvey op uw eigen website is het mogelijk om snel reviews te verzamelen. Klantbeoordelingen leveren je nieuwe klanten op, omdat deze nieuwe klanten direct een goede indruk hebben van de producten, diensten of service van uw bedrijf. Door de ervaringen van anderen zijn zij eerder overtuigd.
Reviews op uw site zorgen voor een sterk verbeterde positie in Google door de sterretjes die bij je vermelding getoond worden.
 

Overige voordelen

Niet alleen de positie in de Google zoekresultaten zijn een groot voordeel, maar de volgende punten zijn ook van belang:
 • Meer omzet door onafhankelijke klantbeoordelingen en reviews
 • Kwaliteitsverbetering in uw dienstverlening
 • Meer persoonlijke aanbevelingen
 • Meer tevreden klanten


Heeft u vragen?

kijk hier op onze

veel gestelde vragen

of

bel ons:
 
06 13 61 88 98
 
 
Voordelen
 • meer omzet
 • opvallend in Google
 • meer tevreden klanten
 • meer kwaliteit

lees meer

Onze diensten
 • klantenfeedback
 • statistieken
 • kwaliteitsmeter op uw website
 • kwaliteitsmeter in Google zoekresultaten

   lees meer


Klanten met hoge scores
 Disclaimer - FAQ - Sitemap - Contactinfo - Survey-procedure - Privacy - Algemene voorwaarden